Aktuelle utstillingar ved Fyresdal bygdemuseum

Sommaren 2018 er det Fyresdal bygdekvinnelag som held utstilling på bakeriet i Folkestadbyen, med dokker frå ulike tidsperiodar. Utstillinga er open alle laurdagar i sesongen (30/6 - 11/8) kl. 11-17.

I museumsbygget i Øyskogen er det ei utstilling med møbler og gjenstandar frå den gamle fastskulen som ein kan sjå alle helger (laurdagar og sundager) i sesongen (24/6 - 12/8) kl. 11-17.

Husa i friluftsmuseet i Øyskogen er opne for innsyn alle dagar kl. 11-16 i sesongen, men guide er til stades kun i helgene laurdag/sundag.

Omvising i Øyskogen kan elles organiserast etter førehandsavtale. Ta kontakt med Vest-Telemark Museum ved å ringe 35069090 eller send epost.

17. - 19. august 2018 blir det halde historisk SKEID i Øyskogen. Meir om dette arrangementet som er over 1000 år gamalt finn du på facebook-sida til Skeidet.