Aktuelle utstillingar ved Fyresdal bygdemuseum

Sommaren 2017 er det bygdekvinnelaget som har utstilling i Øyskogen, med møbler og gjenstandar frå den gamle fastskulen.

Husa i friluftsmuseet i Øyskogen er opne for innsyn måndag-laurdag kl. 10-16 i juni, juli og august. I opningstida for utstillinga vil det vere mogleg å få omvising.

Omvising i Øyskogen kan elles organiserast etter førehandsavtale. Ta kontakt med Vest-Telemark Museum ved å ringe 35069090 eller send epost.

17. - 20. august 2017 blir det halde SKEID i Øyskogen og på prestegardsjordet. Meir om dette nye arrangementet finner du på heimesida til Fyresdal kommune, eller på facebook-gruppa til Skeidet.