Vårkveld med Haugetussa på Grimdalstunet

Telephone

Vårkveld med Haugetussa på Grimdalstunet

Om

Fredag kl 18 kjem Ola B. Johannessen til Grimdalstunet.  Han vil framføre Haugtussa av Arne Garborg.  Olav B. Johannessen er både kjent som norsk skodespelar, sceneinstruktør og teatersjef.  Ola B. Johannessen har i ein mannalder arbeidet med Haugtussa.  Han fortel at han stadig finn nye ting i Veslemøys fantastiske verd. Det er så mykje rytme - danserytme i teksten.   For nokre år sidan blei Haugtussa stemt fram til «Norges største lyriske forteljing».  Ola B. Johannessen seier at dersom Haugtussa hadde vore skrive på eit verdsspråk, hadde det vore like kjent og kjært som Shakespeares sonettar. Vi er stolte over at sjølvaste Ola B. Johannessen kjem til Grimdalstunet.  Dette blir ein minnerik kveld med den  fremste i landet til å framføre Haugtussa.

Tokke Songlag vil òg vera på Grimdalstunet denne kvelden.

Map & Directions

I nærleiken