Ei personleg reise i André Bjerkes liv og dikting

Telephone

Ei personleg reise i André Bjerkes liv og dikting

Ho seier:

"Min far André Bjerke har 100 års jubileum nå i januar. Han var født 30 januar 1918, og hans hundreårsjubileum skal nå feires rundt i landet, og jeg skal gjør en rekke festforestillinger til ære for ham nå i januar.

Det er med glede jeg kommer til Eidsborg/Høydalsmo søndag 28 januar, hvor min far vandret under krigen, på sin flukt fra tyskerne, etter at han hadde hadde blitt reddet av hotellvertinnen på Bandak fra en dramatisk situasjon.

I perioder under krigen bodde mine besteforeldre Karin og Ejlert Bjerke, som var kunstnere, på en gården overfor tjernet i Eidsborg, og André besøkte sine foreldre flere ganger der.

Alt dette kommer jeg til å fortelle om under foredraget."

Me ynskjer velkomen til ein hyggeleg kveld på museet i Eidsborg.

Inngang kr 150,- inklusiv kaffe og kake.

Map & Directions

I nærleiken